Dieptezucht

. © Willy Witterwulghe
Woensdag 23 april 2014 tussen 12:00 en 14:00:
Kunsthumaniora Brussel - 1020 Brussel

Dieptezucht
(België)
een monoloog van Carmien Michels met muziek van Tijl Piryns
De man van Emma is op zakenreis. Als gebaar van barmhartigheid sluit ze vreemdelingen op in haar kelder. Een zwangere vrouw die in het station om een euro vraagt. Een Afghaanse man die in de supermarkt steeds weer naar haar omkijkt. Een oud koppel dat uit huis is gezet. Lange tijd loopt alles volgens Emma’s wensen. Maar zes mensen in een kelder is even gemakkelijk als veertig culturen in een grootstad. Als de situatie dreigt te ontsporen, moet Emma op zoek naar oplossingen.

Carmien Michels (1990) studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze schrijft, performt, presenteert en doceert. In 2011 won ze de Nederlandse NTR-Radioprijs en in 2012 werd ze Belgisch vice-kampioen Poetry Slam. Haar debuutroman We zijn water verschijnt in oktober 2013 bij De Bezige Bij.

Tijl Piryns (1984) studeerde drums bij Mario Goossens en later aan de Jazzstudio en het Conservatorium. Verder doet hij ook aan toeters groot & klein en zingerij, en speelde o.a. voor Bart Peeters, Roland, Pieter Embrechts, Mira, Rocco Granata en z’n eigen band You Raskal You.'

Nieuwsbrief

Vul hier je email adres in om je in te schrijven:
 

Next events

03.05.2018
Kristal Klaar Zang
GC De Markten - 1000 Brussel
 

Your band at Brosella?

Apply with your band for the next edition of Brosella Folk & Jazz Festival!
More Info
 
vzw "De Vrienden Van Brosella"
Onder de Hoge Bescherming van Z.M. de Koning
"Les Amis De Brosella" asbl
Sous le Haut Patronage de S.M. le Roi