Frank Woeste & Eric Vloeimans

Frank Woeste © Morgan Roudaut Eric Vloeimans © Maurits Giesen
09 July 2017
Theatre Stage
//   20:15

Frank Woeste & Eric Vloeimans
(DE/NL/FR)
Frank Woeste (piano, Rhodes), Julien Carton (Nord Stage Moog), Romain Pilon (guitar), Martin Vangermee (drums) & Guest: Eric Vloeimans (trumpet).
De pianist Frank Woeste (°1976 Hannover) ontdekte op 16-jarige leeftijd de jazz tijdens zijn verblijf als uitwisselingsstudent in de Verenigde Staten. Terug in Duitsland, ging hij jazzlessen volgen aan het conservatorium van Bremen. Later studeerde hij van 1997 tot 2001 aan het Conservatoire National Superieur in Parijs. In 2004 kwam zijn eerste soloalbum 'Outward Improvisations On The Music Of F. Chopin' uit. In de loop der jaren won hij belangrijke jazzprijzen, waaronder de Montreux Piano Competition, het European Jazz Contest en Piano Revelations Jazz à Juan-Les-Pins.

Tijdens deze Europese tournee zal Eric Vloeimans de trompet hanteren. Deze Nederlandse muzikant speelde met verschillende artiesten en ensembles in heel Europa, Indonesië, China, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Japan. Als geen ander weet hij constant zijn reiservaringen in zijn interpretaties en composities te verwerken.

Nieuwsbrief

Vul hier je email adres in om je in te schrijven:
 
 
 
vzw "De Vrienden Van Brosella"
Onder de Hoge Bescherming van Z.M. de Koning
"Les Amis De Brosella" asbl
Sous le Haut Patronage de S.M. le Roi